NEWYEARSEVEMAKEUP

Dagens Makeup tänkte jag visa hur jag kommer se ut idag! Jag gjorde ju en julmakeup förra veckan och tänkte varför inte en nyårsmakeup också då då, haha! 
 
 
En svart ögonskugga med skimmer är skit snyggt och sen ska man sota den och det blir ännu snyggare! Det gäller att packa på med svart ögonskugga och skugga den vid globlinjen och på med en massa mascara! Om ni vill kan jag göra en liten tutorial kanske och visa! 
 
Sen har jag gjort lockar i håret och fått lite volym i det hela! Snygg känner jag mig just nu, hihi! Luggen har också fått tittat fram nu efter några månaders uppehåll. Jag tycker om att ha lugg för att jag passar så bra i det och har även fått mycket bra kritik efter jag gjorde det. Jag hade ju lugg när jag var liten men nu är den tillbaka igen! ♥

Det Är Nyårsafton

GOTT NYTT ÅR! Idag är det nyårsafton och det är bara några timmar kvar av 2012. Snart är ett helt år över igen. 
 
Vet ni? Jag hade en dröm i natt och jag vill bara somna om igen och ha den där drömen igen. Jag kan inte sluta tänka på den. Har ni fått så här någongång? Att man drömmer någonting och att man bara vill gå tillbaka och sova igen och låta drömmen bli sann! Så är det för mig. 
 
Jag ska snart ta mig en dusch, men just nu sitter jag och lyssnar på musik som alltid. haha. ♥
 
Jag tog lite coola bilder i somras i min sommarstuga! Även den bilden som finns under detta inlägg ↓

myskväll

Min statistik med unika besökare har varit super bra idag! Och jag har varit en flitig bloggare också idag! Ni vet att jag finns på bloglovin och twitter och det är bara att fråga om ni vill att jag ska följa tillbaka för det gör jag mer än gärna! 
 
Jag, mina syskon och syrrans pojkvän spelade monopol och hade som en liten myskväll, men nu orkade jag inte spela mer så vi avslutade och nu sitter jag här på mitt rum med musik! Det kommer säkert bli så att jag blir uppe sent idag med som alla andra men jag ska försöka att gå och lägga mig i alla fall runt 0.00 haha. Men jag säger god natt just nu om jag inte skriver en gång till. Kram! ♥
 

Nyårsnaglar

Jag skrev ju tidigare om nyårsnaglar och gjorde en tutorial det inlägget finns här och dem blev ju inte jätte glittriga men nu rotade jag runt i mitt rum för att jag skulle fixa med dem där tavlorna jag skrev om i det förra inlägget. Då hittade jag glitter och testade och det blev jätte bra! 
 
Lägg på genomskinligt nagellack och dutta en sminksvamp i glitter burken och sen dutta på nageltopparna, låt det torka lite och lägg ett till lager med genomskinligt nagellack och det är klart! Snyggt va? ♥

två tavlor

Hej på er! Har precis ätit en god middag! Mamma är bäst på att laga mat! Just nu håller jag på och fixar med två tavlor som jag tänkte ge till min mormor och morfar och en till min morbror, det blir som en nyårsklapp, haha! Jag fick en idé och ville göra det men min skrivare är inte den bästa men det får bli så nu! 
 
Imorgon är det nyårsafton och 2013 är framför oss! Ljusare tider är på väg också och om exakt en vecka fyller jag år! Längtar liite, haha. 
 
Ha det bra! ♥
 

Hall of fame

Hejsan! Mycket bloggande idag och det gillas! Jag kanske sak berätta vad jag gör och gjort. Eller jag har väl inte gjort så mycket heller. Lyssnar på en massa musik, bloggat, twitter! Ja ni vet sådant med en dator, haha. Jag känner att jag inte är den som är social idag. Vädret ute är ju inte direkt mysigt. Helt sjukt, det är redan slask!
 
AHAHAHA jag fyller 16 år om en vecka! Om en vecka är jag 16! Tiden går så förbannat snabbt nu och vi är snart redan inne på ett nytt år. Min nyår kommer bli i sällskap med mormor, morfar, morbror och hans hund, mamma, pappa, syster och hennes pojkvän och min broder. God mat kommer det bli! Nu går vi mot ljusare tider och jag längtar tills det är dags för mopeden att få åka lite! Jag gillar inte slask! 
 
Nu ska jag fortsätta lyssna på musik. Bye, bye! ♥
 

ring

 
Denna ring köpte jag på Bik Bok den skulle ha kostat 40 kr, men det var 50% på nästan allt så jag fick den för 20kr! Ett fint köp kan man ju lugnt säga, ♥

Hallonsmoothie

 
Super god hallonsmoothie som jag har gjort! Receptet är:
 
- 1dl hallon eller hallonsylt 
- 1dl vaniljyoghurt
- 1dl mjölk
 
Ta en mixer eller en bländer och mixa ihop dem tills den blir slät och häll i, i ett glas och det är klart! Mums! ♥

Summering av mitt 2012

Januari: Denna månaden i början av månaden blev jag 15 år. Ska jag vara helt ärlig så var min blogg ganska så tråkig då och i januari så var jag förkyld ganska många gånger också haha.
 
Februari: Då fick jag besök av min tremänning/syssling som alla år. Det är ju det kan längtar till haha! Jag gick ju bara i åtta då ju! Helt sjukt vad tiden går snabbt! Jag hade en aning massa plugg då också så mina inlägg bestod av att klaga på det. Haha. Mycket tittande på en massa TV-serier som jag fortfarande är ganska så besatt av, hihi. Speciellt Vampire Diaries. Jag praoade på Life denna månaden med Julia
 
Mars:Slutet av februari och början av mars var ju min tremänning här och vi åt sushi och hade det jätte bra! i gjorde chokladbollar men lite eget recept eftersom att ingredienserna man ska ha inte riktigt fanns hemma. Haha. Min syster hade äran till att fylla 18 (!) Stor hon har blivit min storasyster! Jag började med mitt mopedkörkort och mina eftermiddagar efter skolan var att knata ner till körskolan (ska ju snart börja med bilkörkort, blir ju 16 om snart en vecka!) Jag måste ha haft (eller så har jag det) ett dåligt immunförsvar för jag var förkyld stup i kvarten ju! Haha. Jag höll på för fullt med konfrimationen också och var till Västerås med konfagruppen.
 
April: Hade min första mopedkörning med körskolan. Kan säga att jag frös som en galning när jag åkte. Det blev påsk och jag for till Stockholm några dagar med syrran. Inte så mycket roligt som hände denna månad. Bara det vanliga.
 
Maj: Jag var ganska så bra med att träna eller ute och jogga och var ganska så tränad där ett tag. Haha. Min bror fyllde 11 år. Gjorde cupcakes (mums) Jag var på ett konfrimatitons läger och det var inte direkt vad jag tycker om, haha. Men jag överlevde. Loreen vann ju eurovision och där med hela Sverige kan man väl säga. Jag var också ganska mycket ute i trädgården med mamma.
 
Juni: Denna månaden slutade jag åttan. Fick ett sommarlov tillslut. Detta började med en vecka på Nyckelön och det är ett minne jag kommer lägga i minnesburken. Och ja, jag sa nästan hela tiden att jag ville hem. Men med en massa undrbara och roliga människor så gick det också, man kan ju säga att jag överlevde en vecka på en öde ö. Haha. Jag kom hem, tog komfrimatin och där med blev det firande och jag fick presenter och en massa pengar och det gjorde så att jag äntligen kunde köpa min systemkamera som jag hade velat ha väldigt länge! Äntligen började det bli roligt här i bloggen med en massa olika bilder. Min katt fick oftast stå som modell. Men det tyckte och tycker han är kul för han gillar det faktiskt. Lovar! Han posar alltid framför kameran när han hör det där lilla ljudet innan man tar kortet. Haha. Och som man äntligen fick säga: Sommar! 
 
Juli: Mina fotograf fingrar sprudlar som mest och bloggen består mest av bilder så tar jag äntligen mitt mopedkörkort (!) Man fick sig en liten frihet där med att nästan kunna åka övrallt dit man ville. Nu fick cykeln stå och råsta lite. Mamma och pappa fyllde år och även katten Sigge. Denna månaden blev en sorg för många också. Just denna dagen jag klarade mitt mopedkörkort fick fem brandmän sitt liv till fara, stupade ner med brandbilen ner för ett stup och två av dem fem som var med i den olyckan fick inte sitt liv räddat. Mitt hjärta blöder lite för dem här brandmännen som inprinsip är våra 'hjältar' fick sitt liv helt annorludna p.g.a att dem var tvungna att hjälpa andra. Jag säger det att man önskade man kunde göra allt i denna värld och kunde återupliva människor! ♥
Augusti: Jag åkte på kryssning och åt god mat och vi hade även tur med vädret jag och min familj. Jag började kolla en massa på Pretty Little Liars eftersom att jag och min kusin kollade mycket på det nät vi träffades i min sommarstuga och jag som är en serietok kunde inte sluta kolla på den så direkt jag kom hem så köpte jag den på nätet, haha. Och fortfarande mycket fotande och skolan började igen och jag började i nian. Åkte till Sälen som alla år. 
September: Jag försökte göra en sådan där Dag För Dag men jag kom inte så långt, hehe. Jag vet att jag, Julia och Samuel tog oss en lång moped tur in någånstans där jag aldrig har varit. Ett litet äventyr kan man väl säga at vi gjorde. Min största kärlek formade sig i denna månad och det stavas med stora bokstäver ONE DIRECTION jag kan bokstavligen gråta när jag kollar på olika videos med dem på youtube och när deras låt Little Things kom ut så satt jag på sängen min helt tyst och när det började spela så fick jag tårar i ögonen. Det kan vara lite jobbigt att bli så besatt men detta har blivit jag och det är någonting jag tycker om väldigt, väldigt mycket! 
 
Oktober: Skolan och livet lekte! Dags för höst och mina One Direction feelings låg högst upp! Jag började även att visa upp det jag också tycker väldigt mycket om nämligen skönhet! Visade mina tips och sånt och det viades i statistiken. Det blev också roligare att blogga än att man skulle gå och läsa samma gamla hela tiden nästan, haha. 
 
November: Första snön kom och lite julkänsla fick man ju också! Men den blev starkare mer in på december tycker jag. Mycket musik lyssnande och bara helt enkelt en vanlig månad. Inte mycket som hänt heller. 
 
 
Eftersom att det är december nu så hoppar vi över denna månad. 
 
Nånting ni kanske inte lagt märke till men som kanske ni kan få en liten 'aha' upplevelse är ju att i och med att jag började träna ganska bra så gick jag ner i vikt. För att vara exakt 7-8 kilo faktiskt. Jag åt bra och sånt. Sen gick det jätte snabbt och tre kilo var borta och det var pga stress i skolan och inte lika mycket mat som jag kanske brukade äta. Men nu hoppas jag att den stannar ett tag för det var ju egentligen inte vad jag hade tänkt mig eller vad man ska säga. Det bara hände liksom! 

Inte helt ensam

Go´Kväll! Har just sett 'Stjärnorna på slotten' med familjen och nu sitter jag på mitt rum och lyssnar på musik. Katten är inne i mitt rum så jag är inte helt ensam. Efter att mamma ringde mig och sa att jag inte behövde hjälpa henne med kiosken inne i ishallen så har inte jag varit ute nångång i dag, men sådana dagar kan man väl också få ha tycker jag. 
 
Omgjort på bloggen också. Kände för att städa ut julen lite. Men snöflingorna få vara kvar ett litet tag till tror jag. Vi får se om jag lägger ut vad jag köpte igår imorgon istället. Kanske kommer upp idag men klockan är ganska mycket nu också så det får nog bli imorgon. 
 
Jag har lite lust med att göra som en slags ''summering'' av detta år. Se vad mitt 2012 blivit för något. Jag ska sitta och fixa ett inlägg redan nu tror jag och göra ett tidsinlägg som kommer upp imorgon. Vore inte det ganska kul? Jo men då säger vi så. ♥
 

Jag behövde inte

Jag behövde inte ga ner till Ishallen. Så jag har lyssnat på musik ätit lite godis och myst med katten. Jag har väldigt tråkigt men är trött så jag har ingen lust att göra nånting heller. Tänkte jag skulle visa senare vad jag köpte igår. Men det kommer i ett annat inlägg. 
Jag längtar till sommaren!! Vet ni? Imorgon är det en vecka kvar tills jag blir 16 år! ♥

Hjälpa mamma

Hejsan! Idag ska jag nog ner till Is hallen och stå i kiosken det är fri åkning nu och kiosken är öppen så jag och mamma ska typ stå där! Jag ska bara borsta tänderna sen går jag nog ner dit. Nu måste jag kila. Kram kram!♥

Dagens Makeup: Glitter Naglar Till Nyårsafton Tutorial

Till nyår tycket jag att det är jätte kul att fixa naglarna för att då kan man verkligen fixa dem snygg! Jag har gjort mig snygga naglar nu som jag vill dela med mig av.
 
Jag har använt mig av:
Genomskinligt nagellack från Depend
Glitter lack från Depend.
En smink svamp.
 
Till en början kan man fila naglarna och lägga på en Nail Vitamin Cream för att mjukna upp nagelbanden och eventuelt om man har torra händer så kan man smörja händerna med en handkräm. 
 
Börja med att lägga ett tunt, tunt lager av genomskinligt nagellack. Det ska bara vara ett svep för att det ska torka snabbt och inte bli för tjockt. Det ska bara ligga där.
Sen är det dags för glittret. Då kan man ta en smink svamp som man använder till t.ex fondation. Och dem kan man hitta billiga på H&M. Man tar det glittriga lacket och lägger lite på sminksvampen och sen duttar på nageltopparna. Låt det torka! 
Sen ska man ta på det genomskinliga lacket igen. Ett lager räcker men det skadar inte om det blir ett till. Man kan ju försöka hitta ett lack som har lite mera glitter i sig. Jag hittade inte det men detta får räcka. Man kan ju också kompinera andra färger och glitter lite hur man vill, det är bara fantasin som sätter gränser, haha! 

Inget att göra

Här sitter jag bara och lyssnar på musik. Är riktigt trött efter dagens lilla äventyr. Tror jag ska börja snart och fixa mina nyårs naglar eller är det för tidigt? Annars brukar jag börja dagen innan jul eller nyår med julliga naglar t.ex. Nej jag tror jag ska göra det. Sätta på lite bra musik och sen fixa naglarna. Eller så tar jag mig en snabb dusch och sen fixar eller så duschar jag efter middagen. Jo så får det bli! ♥
 
Ibland är det lite kul att leka med webcameran!! Haha. 

Shoppat på Kupolen

JAG LEVER! Jag har ju varit till Kupolen idag med Lisa och har hittat lite snyggt! Jag köpte inte så jätte mycket men lite fick följa med hem i alla fall. Det har inte blivit så jätte mycket bloggat idag, tänkte jag skulle blogga innan jag skulle springa till bussen men hann inte det, hihi. Snart tänkte jag fixa min naglar! Hittade vad jag sökte i Kupolen! Så nu ska här fixas. Jag kan ta bild på mina grejer sen så ni kan få se vad jag köpte. Nu ska jag sätta på lite musik. Kram kram! ♥
 
Söta Stina! ♥

I'm in love whit you and all your little things

Hallumini! Den där månen ville inte riktigt fastna så bra på bild men jag fotade när jag var hos mormor och morfar i dag så jag har lite bilder i alla fall. Imorgon ska jag med Lisa till Kupolen. Hoppas jag hittar nåt fint. Jag ska nog snart gå och lägga mig tror jag så jag inte försover mig till bussen imorgon. Jag sitter på mitt rum med radion på för att One Direction Little Things gick på radion för en liten stund sedan! 
 
Nu säger jag godnatt! ♥ 
 

månens sken

Nu är jag hemma och sitter här. Men jag har så himla lust med att gå ut till trädgården och fota för månen ligger så härligt coolt ner mot marken och gör ett fantastiskt ljus. Jag tror jag ska ta med mig min bror. Vi får se! 
 
Snart är det ju nyår också och jag ska nog testa en ny grej att göra med naglarna som jag fundrat på jätte länge som jag vill göra. Jag säger inget än men om jag gör det så ska jag visa vad jag menar! Hihi. Blir ni nyfikna nu? 
 
Åhh, nej nu tror jag faktiskt att jag går ut lite hihi.
 
 
Mmm choklad !!

myser framför brasan

Hejsan! Nu sitter vi och kollar på tv framför deras brasa, så mysigt! Jag var tidigare ute med brorsan och morbrors hund och fotade lite. Så nu har jag lite bilder jag sen kanske redigerar och visar er sen när jag kommer hem. Vi sprang runt på gården med hunden och lekte i snön haha.
Ser ni vilken fin snögubbe jag och min bror gjorde igår kväll hemma hos oss, haha.

27 december

Hejsan, jo igår blev det ju inte mycket bloggat. Idag ska jag till mormor och morfar så ska snart ringa morfar så han kan komma och hämta mig eller så går jag och tar med kameran och tar lite vinter kort. Vi får se. Imorgon blir det nog Kupolen med Lisa. Får hoppas man får hem nånting fint och jag funderar på om man kanske skulle kunna hitta nånting fint till nyår. 
 
Jag ska ladda ner blogg.se appen till min mobil igen så kan jag blogga på den idag när jag är hos mormor och morfar. Puss och kram ♥

En kopp full med kärlek

 
God förmiddag! Har ni sovit gott i natt? Själv sov jag till kl 11. Men skönt var det faktiskt. Att få sova ut. Igår var jag ju hos mormor och morfar och åt norskjulbord och när jag satt där vid bordet höll jag på att somna i tallriken haha. Jag tror jag håller på att bli sjuk för jag är så trött hela tiden. Jag ska kanske med Lisa imorgon till Kupolen men vi får se om jag orkar det, haha. Snart sja jag nog ta mig en snabbdusch så får vi se vad dagen sen har att komma med. Hej då! ♥ 

Julklappar

 
Här är vad jag fick (fick säkert mer saker men som inte kom med på bilden.)
 
- En kopp full med godis
- Två filmer med Kristen Stewart
- One Direction filmen 'The only way is up' 
- Pyjamas
- Bokmärke
- 3 armband
- Ett halsband
- Pojkalmanackan (Och ja One Direction är med i den i år!!!)
- Ett väldigt coolt anteckningsblock 
- En bok
- Body Lotion och duschtvål
- En parfym
- Choklad! 
- Två presentkort på Lindex och ett på Åhléns
- En plånbok
- En massa godis
- En vinterjacka
 
Jag har säkert glömt några men detta får duga! 
 
Hoppas eran julafton har varit bra. Nu är det snart nytt år och om bara 12 dagar fyller jag 16! Jag längtar faktiskt lite. ♥

Det Är Julafton

Nu är det äntligen julafton! Jag har fixat mig fin, farmor har kommit, kameran har jag i högsta hugg och nu inväntar vi mormor och morfar och min morbror och hans hund. 
 
Allt jag vill säga just är: Ha en underbart fin jul! Älskar er underbara läsare ♥
 
 

GOD JUL


Dan före dopparedan

Go'Kväll på er! Nu har jag katten i knät och ska snart gå och äta. Nu närmar det sig kan man ju säga och snart ska skinkan smakas. Jag och mina syskon var ner till affären och köpte julklappar till Sigge min katt, vi tänkte att det kanske också är kul för han att få lite också, haha. Sen ska granen ner från vinden och sedan kläs. Nu måste jag kila till köket för nu ska jag käka mat. Kram ♥
 
Så här glad kan man vara ibland

Dagens Makeup: Jul

Jag har gjort tillökning i kategori hörnan som heter Dagens Makeup och Dagens Hår. Jag kommer nog inte lägga upp varje dag men nån gång ibland. Vi börjar idag i Dagens Makeup.
 
Här kommer en fin Julmakeup
 
 
Denna passar bra till julafton! Jag kommer nog ha denna imorgon. På denna maken hade jag inte så jätte röda läppar men jag tycker att man kan festa till det lite med illröda läppar eller mörkröda läppar. Här har man en lätt färg på ögonen som bara ska pigga upp ögonen och få ögonen fina och den passar alla ögonfärger. På denna make ska man hellst få läpparna i centrum och det tycker jag är snyggt till jul! 
 
Kommentera om ni vill ha en tutorial på denna makeupen. 

Goodmornings

Godmorgon eller rättare sagt god förmiddag! Jag ska skriva ett snabbt inlägg nu innan jag går och tar mig en macka. Idag kommer granen upp och idag ska det sista göras iorning så att det är i stort sätt fritt fram imorgon och att man inte behöver göra allt imorgon. Sen kommet det städas och lite sånt, skinkan ska grilleras och jag tror den är inne i ungnen redan nu.
 
Kan inte bärga mig! Imorgon är det julafton! ♥
 

Catch My Dreams

Hejsan! Sitter nu på mitt rum och lyssnar på musik pysslar lite också, haha och snart tänkte jag att jag skulle ta och slå in lite paket. Det blev tyvärr ingen skoter idag men jag hoppas att det blir nån gång på lovet i alla fall! För det är ju riktigt kul att åka skoter, eller hur? Jag och mamma tog i stället och åkte till mormor och morfar och fick julskinkan och jag och mamma har gjort lite julgodis imorgon blir det mer som knäck och lite annat gott. 
 
Ha en fortsatt trevlig kväll! Kram ♥
 

fantastic


22 december

Hej å hå! Idag ska jag nog ut och åka lite skoter. Tänk att det bara är imorgon kvar och sen är det julafton! Snabbt har det gått i alla fall. 
 
Mamma och pappa är ute och handlar det sista till julafton nu så jag är helt ensam hemma. Nu ska jag sätta på lite musik tror jag. Men vi hörs. Hej då! ♥

Det börjar närma sig

Jag var ju till Ludvika idag igen med mamma och pappa. Så nu är jag klar med Erikas julklapp, haha. Det närmar sig stort och jag kan inte fatta att det snart är julafton, snart får man äta underbart god mat och godis och vara med alla dem nära och kära! ♥
 
Jag satt i soffan med mamma, pappa och bror och kollade på den där galan 'Svenska Hjältar' och varje gång det kom ut en ny som skulle hyllas ville man ju bara gråta floder! Man får liksom ett hopp inom sig att det faktiskt finns människor som bryr sig! 
 
Snart tänker jag gå och sova! Vi ses imorgon!♥
 

21 december

Hejsan, här sitter jag och äter chilli nötter. Man måste ju passa på när syrran är hos sin pojkvän. Gott är det i alla fall. 
Det känns som om klockan är jätte mycket och det beror nog på att jag slutade innan tio och det känns inte heller som om att det är fredag, haha. 
Imorgon ska jag chilla och ta dagen som den kommer och kanske dammsuga rumet lite. Jag kanske skriver innan jag går och lägger mig. Kram ♥
 

Jullov

Vet ni en sak? Nu har jag jullov! Härligt kallas det. Jag sitter i min säng och har datorn i knät och musik i öronen. Idag blir det kanske Ludvika igen, vi får se. 
 
Och som ni ser så har ju inte världen gått under häller haha. Ha det bra så skriver jag senare! ♥
 

Kommer världen gå under?

TITTA! Nu är det ju juligt värre här på bloggen! Och jag hoppas ni gillar det. Jag tycket det är kul att fixa här på bloggen och man får extra lust till att blogga då. 
 
Nu har jag druckit upp min cappuccino och sitter här och myser med katten. Har ju inte sett han på nästan hela dagen så han är extra fast klistrad på mig just nu.
 
Tror ni på att världen går under? Jag vet då inte vad jag ska tro men min tankar går åt det hållet att den inte kommer göra det och sen tänk om det gör det och så har man gått här och varit skeptisk, haha. Men om vi inte syns någon mer gång så ska ni veta att jag älskar er! Kram ♥
 

Vantar


Inte långt kvar

Så nu är jag klar med alla julklappar (nästan). Känns bra att få jullov imorgon, det härliga jullovet. 
 
Som tur fick jag med mig Sabina till Ludvika och jag fick även träffa hennes underbara pojkvän, haha. När jag kom hem började jag med att lägga alla julklappar där dem ska vara och imorgon så ska jag dela ut en till Julia och en till Sabina och jag lovar och hoppas att dem kommer bli glada! ♥
 
Snart ska jag lägga upp bilder på mina fina vantar jag fick av min mormor! ♥
 

19 december

Hej på er! Jag har gjort en hårinpackning och medans den fick värka kollade jag på dagens avsnitt av julkalendern. Sen gick jag och duschade och har precis tagit på lite body lotion och nu sitter jag här med musik.
 
Nu är det bara imorgon och få fredag kvar (knappt) i skolan. På fredag ska jag bara dit nån timme sen hem igen, helt värdelöst om ni frågar mig. Vi kunde ju lika gärna ha slutat idag eller imorgon. Men imorgon är det 'Crazy Christmas' och då är det menat att man ska klä ut sig men jag kommer bara ha en tomteluva, det räcker för mig och sen kanske ha nåt juligt eller rött på mig. Kanske spexa till det med röda läppar! 
 
Ha det bra och jag skriver någ senare! ♥
 

You jump, I jump, remember?

Hallumini! Hur mår ni? Jag mår ganska bra faktiskt. Fick mig en liten mysstund hos mormor och morfar nu på kvällen. Snart ska jag fixa mig för natten och läsa en bok och sen sova. 
 
Imorgon är det onsdag och imorgon ska vi ha vad som kallas 'julspel' då man kan vinna julmust. Får se om man vinner någon i år! Det skulle ju vara underbart och sista året man går på denna skola också innan man ska upp på gymnasiet. 
 
Jag fick nya vantar av mormor också! Som jag kan ta kort på imorgon och visa för nu orkar jag inte ta fram kameran och en behöver också laddas, haha. Nu ska jag säga god natt. God natt! ♥
 

fashion

Ni vet på Weheartit så kommer det ju upp en massa bilder på kläder. Speciellt på kläder man tycker är jätte snygga. Där finns sin stil som man tycker om och det ger en inspiration själv när man ska ge sig ut och shoppa! Det finns också bilder på smink och naglar! 
 

Everything you do is magic

Hejsan, jag har inte gjort så mycket efter att jag har kommit hem från skolan men som vanligt så ville katten gosa lite när jag kommer hem och sen har jag bara lyssnat på musik.
 
Nu tänkte jag att jag skulle kolla på julkalendern för såg den inte i morse och ni måste erkänna att årets är himla bra! 
 

Då säger jag god natt

Go´Kväll. Jag ska snart gå och borsta tänderna och göra mig klar för natten. Just nu så lyssnar jag på musik och tänkte läsa i boken jag läser innan jag lägger mig för natten. 
 
Imorgon så slutar jag 15.20 så det blir en lång dag men denna veckan kan man klara. Det är ju bara en vecka kvar till jul. God natt på er! ♥
 
Sexigt värre va? 

En vecka kvar till julafton

Hej och hå nu är det bara en vecka kvar till julafton och det känns bra! Jag hoppas det blir en bra jul i år. Idag slutade jag ganska tidigt kl 13.30 så det var skönt. Jag gick hem och gosad med katten en stund och sen satte jag mig här. 
 
Jag har inga läxor tror jag och det kallas UNDERBART! Jag har väldigt lust med att göra en ny vlogg idag. Vi får se om det sker. Annars så bloggar jag säkert lite senare. Hej då! ♥
 

16 december

Hejsan, nu har kusin och faster åkt hem och efter att jag och mina syskon hade släpt av dem vid tågstationen så åkte vi till mormor och morfar. Min bror är kvar där nu men jag och syster åkte hem och nu är min syster på väg till sin pojkvän för att dem ska åka och se på bio, på The Hobbit.
 
Jag har tagit bort madrassen som kusinen min sov på och städat och nu har jag inget att göra. Man kanske skulle ta en fotot tur ute i snön men ska jag vara helt ärlig så stannar jag nog inne, haha. Men om jag orkar så kanske det  skulle vara kul. 
 
Jag kanske gömmer aniktet bakom en bok och bara slöar resten av dagen. Det lät väldigt bra. Nu är det ju inte alls långt kvar till julafton. Tiden går snabbt må ni tro. Nu ska jag försöka hitta på nånting att göra. Ha det bra. Kram ♥
 
Haha lite kul är det väl i alla fall. 

Firat farmor och skypat med Samuel

Hejsan! Nu sitter vi och gottar oss lite här! För en ganska så lång stund sedan och vi ska snart se på film bara mamma och pappa kommer hem. 
 
Tidigare idag så skypade vi med Samuel! Så min kusin har fått se han nu också. Och när jag och Samuel skypar så kan det se ut ungefär såhär.
 
Jag har fler bilder men dem här räcker nog, haha. Ha det gött igelkött!! ♥

Lördag

Nu har jag duschat, ätit frukost, borstat tänderna och sminkat mig men ändå sitter jag här med mjukisbyxor och sovtröjan och oborstat hår men jag ska snart klä fixa mig det sista så haha. 
 
Senare idag så blir det lunch hos farmor och sen fira henne såklart och så kommer min andra faster också och kanske en till kusin. Nej nu måste jag skynda på mig lite. Kram kram! ♥
 

15 december

Godmorgon! Vi vaknade ganska tidigt men vi ligger i våra sängar och pratar och lyssnar på musik. Idag kommer vi nog att fira min farmor som har fyllt år i veckans sen vet jag faktiskt inte vad som händer. Men vi tänkte vi skulle göra nånting och bara umgås, det är nog det bästa när man har kusinerna på besök att man tar dagen som den kommer och bara har det underbart härligt. 
 
Nu säger jag hej då. Kram ♥
 

Kusin vitamin

Nu ska vi säkert snart lägga oss, jag är väldigt trött! Jag har fått mig mycket skratt och imorgon väntas mera. Min katt är helt vild just nu när min kusin har kommit, Ni vet lite nya människor och dem är oftast jätte roliga att vara med, haha. Nu ska jag sätta på mig en pyjamas och sen säkert prata en massa skit med kusin innan vi somnar. Kram och god natt! ♥
Är vi inte fina? Jag har tagit fler bilder men det kommer under helgen. 

14 december

Hejsan hoppsan. Nu är det fredag igen och denna helg ska man umgås med kusin och fastar och fira farmor som fyllde år i onsdags. Vad ska ni ha för er i helgen? 
 
När jag kom hem från skolan började jag med att städa rummet. Så nu är nästan bara dammsugnings som gäller sen är det klart. Sen så måste jag ta upp madrassen som kusin min ska sova på. Jag skriver senare. Kram ♥
 

Time to sleep

Nu är det snart natti för mig men jag tänker vara uppe en liten stund till tänkte jag. Kanske bara lyssna på musik eller kolla en massa youtube-klipp. 
 
Nu på kvällen tog jag mig en dusch, rakade benen och klippte min tånaglar och tog hand om mina fötter med ett litet fotbad och imorgon tänkte jag att jag kanske skulle lägga nåt snyggt nagellack. 
Hoppas ni får sova gott! Kram och god natt!♥
 

hit the pedal heavy metal

Nu har jag snart bäddat klart sängen min och nu är det dags för en dusch! Kramsar på er! ♥

Christmas Nails

Man kanske skulle testa nånting liknade som ovan, det kan väl inte vara så svårt. Jag älskar verkligen hur man kan mixtra med alla dessa nagellack som finns. Tror jag ska testa det dära. 

Take care

Hej på er! I dag när jag kom hem från skolan var det första jag gjorde var att äta mat fast det var inte mycket det heller det var bara lite lasagne från igår. Det är så här att jag äter ju inte frukost och i skolan i dag var det gröt och jag trodde det skulle vara rester men det var det inte så lunch blev det inte heller. Jo jag vet jag är kontig!
 
Just nu ska jag städa mitt rum lite, byta i sängen och kanske dammsuga för imorgon kommer Stockiholmarna som vi i min familj kallar dem haha. Sen tänkte jag att jag skulle ta mig en dusch raka benen och fixa min tånaglar. kanke till och göra mina naglar lite juliga. Idag kommer jag ta han om mig själv med ansiktmasker också tänkte jag. 
 
Jag lyssnar på musik medans jag städar och då går det tusen gånger bättre ä  om jag inte hade haft det. Nu måste jag börja städa. Kramar! ♥
 

Lucia

Glad Lucia! Nu är det svin kallt ute igen, det är ju nästan så man kanske måste tro att världen kommer gå under, haha. Idag har jag ett biologi-prov och jag har inte pluggat så jätte mycket men jag blir glad om jag blir godkänd i alla fall. 
 
Just nu lyssnar jag på musik och gruvar mig för att jag måste gå till skolan i dag i detta väder! Kanske att far min vil skjutsa mig men det ska mycket till då. Nu ska jag gruva mig vidare så skriver jag säkert i skolan eller när jag kommer hem. Kram ♥
 

12-12-12

Det går inte så jätte bra för mig att plugga. Det är alltid någonting annat som distraherar mig och jag skulle ju också städa mitt rum men det har jag inte heller gjort. Varför vet jag inte men lusten till att plugga och städa ligger inte på topp just nu kan jag säga. 
 
Just nu lyssnar jag på musik och kollar olika bloggar och är även inne på twitter och kollar (följ mig om ni vill) 
jag har pluggat lite men tänkte jag skulle ta en liten paus. Nu ska jag lyssna på mera musik. Kram ♥
 
Där ser ni mina vampyrtänder haha, man kanske är en vampyr ! ♥

True Shit


onsdags mys

Hej på er allihopa! Mår ni bra? Jag mår faktiskt bra och idag fyller ''lilla'' farmor år så henne kan vi säga ett stort GRATTIS till tycket jag. När jag kom hem tog jag mig en frukto och gjorde cappuccino och satte mig här med datorn.
 
Jag tänkte jag snart skulle börja städa lite i mitt rum så att min kära kusin kan sova här i helgen och vi kommer ha det så roligt vill jag lova! Längtar som tusan och så kommer jag också få träffa min kära fastar (en utav dem i alla fall, jag har ju fyra styckna) vi ska väl fira farmor och umgås eftersom att det inte blir så mycket för att dem bor i Stockholm och det inte är så lätt att bara träffas hela tiden. 
 
Just nu sitter jag med musik i öronen och efter att jag har städad lite tänkte jag börja med lite NO, jag höll på att glömma Biologi-boken när jag skulle gå hem från skolan men som tur var så hann jag inte komma längre än några meter innan jag kom på att det kanske är bra att ta med sig om man ska plugga så jag fick lov att gå tillbaka till skåpet och hämta den. Nu ska jag snart börja städa lite men jag skriver säkert senare. Kram ♥
 
 
Jag och Stafne får stå för bilden idag! ♥

Good Night

Nu ska jag gå och sova! Kanske läsa en bok innan man slumrar in. Jag har typ kommit in i ett sånt där tillfälle då man läser böcker ganska mycket. Så är det för mig, Det går liksom i perioder. 
 
Jag hoppas ni inte har glömt att kika på min video där jag svarar på frågorna från frågestunden. I sådana fall så kan ni se den här. 
 
 
Jag har tänkt att snart kanske göra en ny videoblogg så var beredda!  god natt på er, för nu ska jag sova! ♥

11 december

Hej hopp! Idag har det varit full fart! Jag var ju och åkte pulka med Nathalie och Samuel och mycket skratt fick man kan jag säga. Så här rolig har jag inte haft på länge och nu är jag så trött i kroppen att jag inte orkar göra så mycket. Sen så gick jag till mormor och morfar och där fick jag se och testa min nya vinterjacka som jag då kommer få på julafton men bättre sen en aldrig säger jag då. 
 
Jag borde plugg biologi men jag har då ingen lust med det så jag tänker bestämma att jag får plugga gärnet imorgon för imorgon är sista lektionen innan provet så då kommer säkert viktig information som man ska ha till provet som jag då kan plugga på då i skolan och sen ta hem och plugga lite. 
 
Nu skaj jag bara ta det lugnt och jag tror jag verkligen nu håller på att bli förkyld för hjälp vad min hals kan vara konstigt ibland och hela min kropp är så trött hela tiden. Nu ska jag sluta babbla, haha. Men vi hörs och jag kanske skriver nåt litet inlägg innan jag går och lägger mig, annars säger jag god natt nu! Kram ♥
 

Good Night Kisses

Nu ska jag äntligen sova och hoppas jag inte blir sjuk nu för det vill jag inte bli. Är hur som helst jätte trött och huvudet värker så jag tänker sova nu. Egentligen skulle jag ha behövat göra en massa plugg idag men jag har inte gjort så mycket. Nej nu ska jag sova, goodnight!! ♥

Ingen lust till någonting

Här ligger jag fortfarande med datorn i knät men katten ligger bredvid mig iallafall och gör mig sällskap. Jag har verkligen INGENTING jag vill göra och jag tror jag håller på att bli sjuk, det känns så i hela kroppen och det kanske är därför jag är så himla trött...
 
I helgen kommer min kusin och faster, det ska bli jätte kul och på onsdag så fyller min farmor år också och hon blir hela 81 år! 
 
Nu ska jag gå och äta lite mat. Skriver säkert mera idag haha. Kram ♥

I Dont Know What To Do

Jag vill göra en videoblogg, men undrar om vad! Har ni några förslag? Kommentera vad ni vill jag ska göra så kanske jag gör det!! 
 

10 december

Jag orkar egentligen inte blogga just nu men jag gör det ändå. Idag är det ju måndag igen och det är bara två ynka veckor kvar till julafton nu. Tiden går ju fort kan man ju bara säga. 
 
När jag kom hem tog jag mig en banan och satte mig med datorn sen så la jag mig i sängen och tänkte vila men det slutade med att jag somnade. Nu har jag ingenting att göra, jag är fortfarande trött men måste plugga så det får nog bli det. 
 
Nu ska jag antingen plugga eller hitta på nånting annat att göra. Kram ♥
 

White Lips, Pale Face.

Nu är jag hemma och nu har jag köpt julklappar, är ännu inte klar med alla julklappar men jag ska ändå till Ludvika i veckan tror jag och då får jag kika om det finns nånting. Jag ska snart testa ett jätte coolt nagellack tänkte jag som jag köpte inne på Vero Moda det är som nån magnet grej så att man kan göra som mönster i lacket, såg skit ballt ut och jag var tvungen till att köpa för att testa. Jag ska bara sitta här och ta det lugnt ett tag. Go´Kväll på er! ♥
 

9 december

Nu har jag duschat och är klar för att klä på mig och fixa mig, sen bär det av till Kupolen en stund hoppas jag men det snöar ganska mycket ute. Jag hoppas jag kommer hitta det jag söker, jag ska ju köpa julklappar tänkte jag men det är så svårt och veta vad alla vill ha!! Så känner jag alltid. Nu måste jag fixa mig, ha det bra! Kram ♥
 

8 december

Hejsan, jag har märkt att jag inte bloggat idag men jag har varit hos mormor och morfar nästan hela dagen, vi har haft det så himla mysigt och nu på kvällen åkte jag syster och bror och hämtade systers kille vid hans jobb. Imorgon ska jag upp till Kupolen och handla julklappar, men nu ska jag snart sova, god natt! ♥ 
 
Mina pojkar ♥

Snart in i drömmarnas värld

God natt säger jag snart! Jag är så himla trött nu ska ni veta och funderar om man kanske snart ska lägga sig och sova. Men just nu sitter jag med musik i öronen som alla kvällar. Imorgon vet jag ej som händer, det var tänkt att jag skulle till Kupolen men nu vet jag inte riktigt vad som händer. Ja vi får helt enkelt se vad som händer imorgon. 
 
Så här ser jag i alla fall ut på kvällarna med en knut i håret och musik i öronen, gillas startkt! Haha ♥ God natt! 
 
 

Tacos kväll

Eftersom att min syster har fått sitt körkort nu så passade vi på att åka och handla och mamma hade glömt lite saker hon skulle köpa så liksom, två flugor i en smäll kan man väl säga. Vi köpte lite till ikväll också. Så nu har vi gjort guacamole och till middag ikväll blir det tacos. Det roliga är att förra fredagen så åt jag tacos två gånger den dagen, jag åt det till lunch i skolan och sen som bufé när jag och min familj gjorde den där överraskningen till mamma. Men liksom tacos är ju gott så varför inte!! Och jag sa ju i min vlogg att jag min favorit maträtt är tacos, haha. Nu ska jag snart gå och äta för nu har min bror kommit hem från sin träning. Go´Kväll på er!! ♥
 
 

Äntligen, det är fredag

Hejsan, jag ska egenligen ha spanska nu men jag gick hem för jag mår så himla illa. Kan vara för att jag är dålig på och äta och igår så fick jag ju inte heller i mig så mycket mat. Just nu är jag så himla trött och lyssnar bara på musik. Känner att jag inte har lust med någonting just nu och vill inte göra någonting. 
 
Det var ju kul att vlogga, så nu kommer det säkert komma upp lite då och då någon gång ibland. Låter inte det ganska kul? Nu ska jag inte göra nånting, bara slappa och känna att det är helg. Hej då, kram ♥
 

Dags för att sova

Nu ska jag gå och sova snart, jag ska bara lyssna på lite musik och ta det lugnt. Jag hoppas ni blev nöjda med frågestund-videon, det kommer säkert komma upp nu lite då och då en vlogg för det är ju ändå ganska kul. Haha. Nej nu ska jag sova. God natt!! ♥
 

Svar från frågestund

Här kommer videon med svaren från frågestunden!! 
 

6 december

Nu är jag hemma och jag kan säga att jag har nog bestämt mig vart jag ska gå. Jag åt inte så mycket mat där, jag åt bara en fiskpinne och lite gurka så jag har gjort två toast nu som jag tänkte äta till julkalendern. 
 
Nånting som jag blev väldigt glad över idag var att min syster har klarat sitt körkort! Helt sjukt underbart vill jag säga, så hon passade på att hämta mig!!
 
En till sak, om en månad fyller jag 16 år. Exakt om en månad, den 6 januari. Så nu börjar det närma sig ganske så mycket och det är ynka två veckor kvar till jullov. Jag skriver säkert senare. Kram ♥
 

Godmorgon

Godmorgon! Har ni sovit gott? Idag är det dags för en prova-på-dag på gymnasiet. Ska bli spännande och se vad man tycker. Jag gick upp halv sju och duchade sen sminkade mig och nu sitter jag här och måste snart gå och borsta tänderna. Idag tror jag även min frågestund-video kommer upp här, jag fixade den igår och klippte och grejade, jag tror jag bara ska fixa in lite musik så att det blir hemtrevligt. Nu måste jag gå, ha det en underbar dag! Kram ♥
 

Filmad när man inte visste

Jo idag hade jag ju teknik i skolan och vi gjorde ett litet projekt där vi skulle filma och visa vad vi hade gjort och när en filmkamera går igång och jag och Samuel är i närheten så måste ju vi bara! Det var nämligen så att detta vi spelade in skulle vara live vi viste ju såklart det men vi trodde inte kameran var på och då kan det se ut så här! 
 

fly far away

Hejsan, här sitter jag lite smått trött och tänker snart sova. Imorgon är det teknik som gäller halva dagen igen så inga 'vanliga' lektioner förutom dem jag har efter lunchen vilket är, svenska och idrott men jag slutar sent men det är ganska så lugnt ändå. Nu säger jag godnatt ♥
 

Shot me out of the sky

Hejsan, musiken i öronen och jag måste egentligen plugga men det är ingenting tills imorgon tror jag så jag behöver nog egentligen inte göra någonting och jag har också glömt nästan allt i skåpet förutom spanska boken! Nog om det nu.
 
Jag vet det tar tid med frågestunden men jag ska nog filma om allt tror jag, vi får se och nu är det så mörkt ute så det blir så konstigt när man filmar, haha. Men ni får ha det så bra, så skriver jag senare. Kram på er ♥
 

Kallt ute

Fy vad kallt det är ute -21 grader ute! Herre gud! Man fryser ju arsle av sig nu kan man ju säga Snart väntar skolan och jag slutar ganska så sent idag så när jag kommer hem väntar säkert en massa plugg. Nu måste jag skynta mig. Kram ! ♥

Ett sista inlägg för idag

Ett sista inlägg innan jag går och lägger mig. Det har inte blivit så jätte mycket bloggat idag har jag märkt men jag hoppas ni överlever ändå. Jag försöker göra mig trött med lite musik och sen bara ta det lugnt. Trött blir jag i alla fall. God natt på er! Vi syns imorgon. Kram ♥
 

3 december

Hejsan på er! Har mycket plugg nu så har inte orkat bloggat, jag började blogga tidigare idag men det blev inte av, haha!! Jag sitter nu och lyssnar på musik och håller på med lite bilder och redigerar dem. Jag funderar också att ha en utav dem som header. Här kommer bilderna. 
 

Julmarknad Med Kompisar

Nu är jag hemma. Först så fick jag lite mat från min syrras skola eftersom att hon går restaurang och livsmedel på gymnasiet så gick jag och mamma dit och fick super god bufé. Sen mötte jag upp Lisa och Samuel och vi gick och fikade sen gick vi runt överallt och jag hittade även en julklapp till mamma! Vi köpte lite naturgodis också som jag har ätit lite av men nu håller mamma och jag på med glögg. Ha en fortsatt trevlig första advent. Puss och kram! ♥
 

Städar Med Musiken På Högsta Volym!

Här sitter jag och är glader! Jag julpyntar för fullt i mitt rum så att dammet yr! Städar gör jag också men har tagit en paus från det nu. Musiken är på högsta volymen och då blir det nästan lite kul att sräda, man undrar nästan om det är något fel på mig, haha! Nej ska vila lite till sen kanske göra mig iordning för senare. Kram ♥

Första Advent

Godmorgon! Här sitter jag och har kollat dem två första avsnitten av julkalenden på svtplay. Man kan ju inte missa det liksom och det är ju på greveholm också, haha! Idag så ska jag träffa Lisa och Samuel då vi ska gå på julmarknaden och sen fika och umgås. Längtar som tusan att få träffa Lisa eftersom att hon nu går på en annan skola så träffas vi ju inte lika ofta som vi vill och kan. Men nu äntligen! 
 
Vad ska ni göra idag? Idag är det ju också första advent så då ska mitt rum pyntas hade jag tänkt, en julstake i fönstret och en stjärna, byta gardiner, lite ljus och göra mysfaktorn jätte mysig! 
 
Jag sitter även med musik som alltid och till frukost blev det cappuccino och två rostade mackor, mums kallar jag det! Ni får ha en fortsatt trevlig första advent så skriver jag lite senare. Kram ♥
 
Weheartit har ju allt man behöver, haha! 

Så typiskt!

Det är ju så typiskt! När jag satt och spelad in så klickade det till och min kamera är slut på batteri, så nu sitter batteriet på laddning. Jag får göra den senare helt enkelt. Då kanske jag hinner städa lite. Just nu orkar jag int så jag kommer sitta vid datorn en liten stund. Ha det bra, kram ! ♥

Lördag 1 december 2012

Godmorgon, eller ja det är väl inte morgon riktigt nu. Jag kom hem runt 1.00 i natt! Mamma blev jätte glad (och lite berusad) men vi hade det super kul, åt gott, såg på ett band som gjorde kvällen jätte bra! En bra kväll med ett gott sällskap helt enkelt. Snart tänkte jag att jag skulle ta mig en dusch och sen kanske göra frågestunden, kanske gör en video på det! Det kan bli kul, haha. Det är ju första december idag också, så glad första december på er! Kram♥