Idag är det Valborg

Hej på er! Idag är det valborg och ska om 2-3 timmar till Nathalie och där ska vi grilla och äta cheesecake (om den nu klarar sig). Sitter just nu och kollar videos från vloggare från UK. Dem är så roliga att man sitter och skrattar ihjäl sig för sig själv som om man vore konstig! Ska snart göra mig lite iordning. Imorgon är jag ledig vilket känns grymt skönt!! Hoppas ni får en fin valborg allihopa! Love you ♥
 

Min Helg I Stockholm

Första dagen, då jag kom till Stockholm.
Vi tog oss ut på kvällen i det vackra vårvädret. Värmen var också skön!
Sen gick vi in och spelade kort och myste med chips och coca-cola.
Nu begav vi oss till Top Model Sverige Eventet.
Precis kommit dit.
Vi passade på att provsmaka dessa Top Model drickorna. Kan säga att det smakade mest bara vatten med tillsatt smak. Men helt okej att dricka.
Här är han. Goe Jonas Hallberg.En härlig person det där! ♥
Vi modellade lite. Dem bilderna på mig blev bara suddiga så dem tänker jag inte visa.
Dog faktiskt lite när jag hörde honom live! Grymt bra faktiskt och ganska fin att vila ögonen på.
Våra fixade naglar. Dem är gjorda med GelLack och vill ni testa eller har funderat på det GÖR det! Grymt lätt att göra och lättare att måla naglarna än ett vanligt nagellack. Jag köpte detta startkitet och fick lite andra grejer med på köpet!
Vi köpte en milkshake innan vi gick till bussen. Jag min favorit med vaniljsmak och hennes favorit med jordgubbssmak.
Det gråa fick man när man kom in och det andra fick jag när jag skulle testa en parfym som jag funderar starkt på att köpa i framtiden och som jag även tänkte blogga om! 
Gud vad jag älskar sushi. Det är verkligen min älsklings rätt!  Och för en gång skull gick det i alla fall inte åt helvetet när jag åt med pinnarna.
Inne i Farsta så finns det sjukt roliga speglar man kan leka med. Från smal till mega tjock.
Malin goes Pippi Långstrump
Lite kaffe och glass sitter aldrig fel.
 
Glömde dock ta bilder på den stora kebaben vi åt inne i Årsta innan jag åkte mot bussen. Kan säga att man blev ganska äcklad efteråt. Men detta var min helg i Stockholm. Nästa år om det är Top Model Event igen tänker jag åka dit också. Riktigt kul var det och MÅNGA människor. 

Chili con carne

Just nu gör jag maten! det blir chili con carne, mums! ❤



Borta bra men jag älskar Stockholm

Den här helgen har det inte blivit så värst mycket bloggat. Men jag hoppas ni har hjärta till att jag har varit borta och ville umgås med mina kusiner. När jag kom hem kom jag hem till en bäddad säng eftersom att jag inte hann det i fredags innan jag skulle åka. Lite skönt är det ju att vara hemma men jag älskar Stockholm så himla mycket så jag funderar på om man kanske ska flytta dit när man ska gå högskola. För där finns det ju lite mer utbud av sådana skolor. Snart ska jag sova. Tänkte göra en vlogg någon dag och visa vad jag köpt och lite från eventet. Ha det bra och god natt! ♥

Söndag

Hej på er! Idag tar jag bussen hem men det är inte förens kl 18.00 och vi ska in till stan och fika och sen ska vi äta Sveriges godaste kebab! Hoppas ni får en bra dag!



Top Model Event och Sushi med kusin

Hej på er! Nu ska ni veta vilken bra dag jag har haft idag! Jag vill verkligen inte hem. Men saknar mina kompisar och på valborg är det tänkt att vara med dem. Åt sushi idag och det var så himla gott.



Första gången jag kunde äta med pinnar. Men åt med händerna senare ändå. Tycker nästan det blir godare när man äter med händerna.



Ibland blir man nöjd



Mina fransar har växt sjukt mycket nu när jag har börjat använda den där maskaran som ska förlänga dem. Nu har jag ju inte heller använt det varje dag så det är ju ändå bra. Har säkert använt den runt 3-4 gånger i veckan nu i 3-4 veckors tid.

Förr eller senare exploderar jag

Hej på er! Sitter nu på bussen och har läst lite i en jättebra bok som heter 'förr eller senare exploderar jag' den borde ni läsa. Har även musik i öronen för har pratkvarnar som sitter bakom mig. Nu är jag i Västerås så då är det ungefär halva biten kvar. Har lite godis som jag äter också. Ha en bra dag. ❤



Om en timme

Det är IDAG! Om ungefär en timme så går bussen mot Stockholm. Jag sov ganska lite i natt men blev trött mot tolv tiden i alla fall och somnade. 
 
Efter denna helg kommer jag vara trött. På söndag går bussen från terminalen kl 18.00 och är hemma 20.30, 21.00. Men jag kommer ha kul och hoppas på att träffa många kändisar på det där eventet. Nu ska jag göra det sista och hoppas på att denna timme kommer gå snabbt. Tror att det fins gratis WIFI på bussen och jag hoppas att det funkar så jag kan sitta och kollar på The Vampire Diaries. Nu måste jag gå. Hej då! ♥

Sometimes I Hate Every Single Stupid Word You Say

Jag är irriterad. Ingen fattar. Ska bli så skönt att lämna det här och bara åka iväg. Hellst skulle jag aldrig vilja åka tillbaka hit men det går ju inte heller. Har köpt lite till bussresan. Det blev en loka, cola, tidning, jordgubbar, och två små påsar med godis. Den ena med cola-nappar och den andra med sådana goda som smakar gräddkola. Älskar dem. Just nu ska jag kolla om det kan vara någonting jag glömt. Kommer inte heller kunna somna i natt och förut har jag ju alltid haft min syster brevid mig i bussen då vi har åkt till Stockholm men nu åker jag helt själv. Fast jag känner mig ganska säker ändå. Nu ska jag hoppas på att mitt irriterande jag bli gladare. Hoppas ni har det bättre än mig. Kram ♥
 

Skönhetstips - Ny maskara

Jag har fått en ny favorit i sminkväskan. Jag fick en ny maskara av mamma och jag älskar den. Den heter VOLUMEBUILD MASCARA VolueFlex Forluma och kommer från Oriflame.

I'll gonna leave this town now

Jag håller på och packar för fullt. Tror jag faktiskt är klar.  Bara några små grejer som jag ska ha i handväskan och grejer som jag behöver ha imorgon som jag kan lägga i väskan då. Ska åka och handa sen när jag ska övningsköra så jag har någonting till imorgon på bussen. Nu ska jag vänta en halvtimma och sen övningsköra. Kram ♥

NLY EVE / JO DRESS

Jag tror att jag har hittat min avslutningsklänning och det är tack vare Samuel. Är det inte underbart att ha kompisar som vet vad man passar i och ger tips. Jag letar rumpan av mig för att hitta den perfekta klänningen för sista skolavslutningen för högstadiet, Det är ju någonting speciellt med det. 
 
Denna klänning hittade jag på Nelly.com. Kostar 499 kr men jag tror det kan vara värt det. Jag måste bara hoppas på att den klänningen kommer komma in i XS. Klänningen hittar ni HÄR.

Me + Bed Is A Really Good Couple

Åh vad jag är lat ibland. Har ej börjat packa och har bara imorgon på mig för åker direkt på morgonen på fredag morgon. Men imorgon MÅSTE jag! Ska även övningsköra men det är fram på kvällen då trafiken kanske inte är som värst. Tror Samuel har hittat den rätta klänningen för skolavslutningen till mig! Får hoppas Nelly.com får in en i XS för annars kan jag inte ha den. Kan visa bild imorgon. Nu ska jag försöka att sova. God natt ❤

It Will Get Better

Go´kväll. Nu är äntligen däcket fixat och min moped mår bra. Kan äntligen åka moped till  skolan igen. Men bara imorgon. Sen bär det av till Stockholm. Längtar! Imorgon ska jag ut och övningsköra igen. Hoppas det går lika bra då som det gjorde i måndags. Snart säger jag god natt! ♥
 

Skönhetstips - Newspaper Nail Art

Det här vill jag prova. Istället för den där alkoholsaken kan man också använda med vatten. Ska testa det här någon gång och visa! 

Snart är det nog fixat

Det där gick ju bra! Hoppas bara på bra resulltat nu också. Idag hoppas jag att vi blir klara med mitt hjul på mopeden. Var ju tvugna att sluta för att det började åska och min morbro var tvungen att åka hem och dra ut datorn och teven. Men idag hoppas jag. Så att jag imorgon kan börja åka med den igen. 
 
På tal om mopeder. Idag ska jag med Samuel och hämta hans moped som har varit på service så nu hoppas jag att även han kan börja åka moped. Vilket inlägg. Bara mopeder. Men nu vet ni i alla fall. ♥
Dem här bilderna är tagna för mer än ett år sedan. Tiden går grym fort. Nästan lite för fort! 

24 april

Hej och god morgon. Idag ska jag ha nationella så ska snart börja cykla till skolan. Slutar tidigt idag igen men imorgon har jag en vanlig skoldag. Kan inte förstå att det är 2 dagar kvar till Stockholm och jag skulle verkligen behöva packa nu. Får göra det när jag kommer hem efter skolan. Bara kolla vad det är som skulle behövas. Glad är man ju! Ha en bra dag sötnosar så syns vi när jag kommer hem! ❤



We'd make the perfect pair

Tycker inte om tisdagar! Det blir alltid så litet med bloggning och jag är alltid så trött då + att idag fick jag känslan av att det var onsdag. Kan vara för att jag ska vara ledig på fredag men när jag pratade med mamma att jag fick den känslan tyckte hon också att det var det, att idag kändes som en onsdag. 
 
Imorgon är det nationella som gäller igen. Denna gång i engelska. Som jag känner mig ganska så säker på. Men det kan gå hur det vill. Man vet ju aldrig. Har inte så speciellt svårt för engelska heller. 
 
Nu ska jag snart gå och sova tror jag. Har ändå inget för mig. Får kanske blogga lite bättre imorgon också. God natt! ♥
Kärlek ♥

Girls fake smiles and boys fake feelings

Hej på er! Idag har mitt bakhjul kommit. Ska försöka få tag på min morbror om han kan hjälpa mig för pappa jobbar ju. Annars får jag göra det själv. Ska ju även på dans idag. Nu är det tre dagar kvar till Stockholm och jag kan verkligem inte vänta. Nu ska jag inte göra så mycket. Jag får blogga senare. Hej då! ♥
Sötnöten ♥

Går hur bra som helst

Var ute och övningskörde igen idag. Vet ni hur det gick? Hur bra som helst. Svängde runt bilen, backade och växlade ända upp till 4:an. Glad är jag i alla fall. Nu blir nog nästa tur att ut och övningsköra på onsdag. Har ju dans imorgon. Nu ska jag sova på sakerna jag har lärt mig och komma ihåg dem. Mormor och mina syskon fick i alla fall sig mycket skratt så tårarna bara sprutade. 
 
Nu ska jag snart sova! Imorgon är det ändast tre dagar kvar till Stockholm. Måste nog snart börja tänka på vad jag ska ha med mig. Nu ska jag i alla fall sova snart! God natt. ♥

Food

Eftersom att jag inte åt i skolan idag för att vi slutade så tidigt idag så fick det bli lite smått hemma! Tog vanliga limpskivor med smör, gustavskorv och tomat och sen in i ugnen nån minut. På sidan fick det bli gurka. Mums!

So tell me darling, do you wish we'd fall in love?

Jag tog cykeln idag till skolan. Jag hoppas verkligen att hjulet hinner komma imorgon.Det bästa vore ju om jag fick den idag men de tror jag inte. Eftersom att det är utvecklingssamtals vecka nu så får vi sluta tidigare idag, imorgon och på torsdag. På fredag så börjar vi 10.10 men jag är ju ledig då så det behöver inte jag tänka på. Måste ändå upp tidigt för att hinna med bussen till härliga Stockholm. Nu ska jag vänta på mamma att hon ska sluta jobbet så vi kan åka upp till Ludvika. Ska nog även övningsköra idag igen på kvällsskvisten. Det är ju faktiskt kul! ♥
Ta och kolla in min vlogg som finns under detta inlägg ↓.
Mm! Cappuccion i min favorit mugg! ♥
 

Skogen kanske inte är för oss | jjennyenback

Här har ni den! ♥

Fiskbensfläta


Idag gjorde jag en fiskbensfläta!

God morgon! Eftersom att mopeden har punktering funderar jag på om man kanske skulle cykla eller gå. Har inte bestämt mig än riktigt. Måste gå nu i alla fall. Hej då!

Vlogg fix och övningsköra med mormor

God förmiddag! Sitter i min säng och tänkte blogga lite. Idag ska jag övningsköra med momor. Är lite rädd att jag ska åka in i någonting men jag hoppas att det ska gå bra. Nu har pappa beställt ett nytt bakdäck, slang och ventlil till min moped så det kommer väl kanske på tisdag (hoppas imorgon) så jag kan börja åka igen med min älskling. Jag kommer gråta floder när jag ska sälja min moped! Jag lovar! 
 
Kan också meddela om att snart kommer det nog upp en vlogg! So stay tuned my friends. Filmade lite igår när jag och Samuel var ut och fotade! Annars får ni ha en underbar söndag! Kram ♥

Cykeln har fått komma fram

När mopeden fått punka får cykeln komma fram. Följ mig på instagram @jjennyenback
 
Det här var igår kväll då jag tog fram cykeln. ♥

I wish my eyes could take photos


Min Moped Mår Inte Bra

Nej, inte blev det någon övningskörning idag med bil. Min moped mår inte bra. När jag och Samuel kör hemåt tycker vi helt plötsligt att bakhjulet går konstigt och stannar till och vi tänkte bara att vi kanske åkte på en spricka i vägen så vi åkte en liten, liten bit till men det fortsatte så vi åkte in på sidan och kollade och hela mitt bakdäck var platt. Det konstiga var också att det inte small utan det måste tydligen bara pyst ut luft allt eftersom. Men jag ringde morfar så fick han och min morbror komma och kolla på den och försöka få in luft men det gick inte så dem åkte och hämtade släpkärran så vi kunde få hem den. Nu ska jag beställa ett nytt bakdäck och hoppas på att framdäcket håller!
 

I'm Ready To Leave This Town

Nu är jag redo att fota och övningsköra. Jag ska bara vänta att klockan ska bli lite mer så jag kan åka och hämta upp Samuel och så måste jag fixa mitt hår. Men vet inte om jag ska platta det eller locka det. Får se vad jag gör. Sitter just nu och sjunger med till olika One Direction låtar och tycker livet leker. Ha en fin lördag mina söta små vänner! ♥

But First, Coffee

God morgon. Egentligen vaknade jag efter åtta men låg kvar en stund. Nu tänkte jag bara blogga lite. Sitter med ny bryggt kaffe och njuter och ska snart gå och äta frukost. Idag ska jag ut och fota och troligtvis kanske även övningsköra. Nu jäklar ska jag bli proffs på att köra. Haha annars får ni alla ha en bra dag tänkte blogga ganska mycket idag. Eller ska försöka!! ♥

När Man Är Trött Ska Man Sova

Åh! Skrev jätte bra men då ska blogg.se appen krångla! Ska i alla fall sova snart för är jättetrött och myser med katten som tar upp hela min säng! God natt ❤



It's Friday

Hej på er! Äntligen fredag. Gick lite tidigare från skolan. Får så himla ont i magen ibland och det beror nog på magkatarr. Inte kul alls och ibland blir jag även väldigt illamående. Var hem till mormor och morfar någon timma men nu sitter jag på mitt rum och gör ingenting. Imorgon är det tänkt att jag ska ut och fota men även kanske också ut och övningsköra! Vi får hoppas på det bästa! Ha det bra. ♥
 

Torsdag Kväll

Har precis sett klart på 'tonårbossen' och tänkte jag skule gå och duscha snart. Annars tänkte jag faktiskt säga god natt. ♥

One Directions Vax Dockor på Madame Tussauds

 
Jag tycker dem är sjukt lika orginalet! Nu vill jag bara till London och gå på Madame Tussauds och träffa One Direction!♥

Skönhetstips - Några Enkla Tips För håret

  • För att få längre hår snabbare kan du medans du schamponerar ditt hår massera med fingertopparna, inte naglarna utan fingertopparna i hårbotten för att göra så att håret växer snabbare. Så kan man även göra på nagelbanden för att få naglarna att växa.
  • Skaffa rätt schampo och balsam för ditt hår. Till exempel om du har torrt eller fett hår.
  • Ha helst schampo och balsam från samma serie. Dom produkterna jobbar bäst med varandra.
  • Skaffa hårolja. En hårolja kan hjälpa ditt hår att bli midre frissigt och mindre torrt. Jag tycker att mitt hår blir mycket finare också och lättare att hantera. Den jag använder heter Elvital Extraordinary Oil från L'ORÉAL PARIS. Den gör inte ditt hår flottigt. Har du i det så efter att tag så ser man skillnad och håret luktar även också gott!
  • Ha i en hårinpackning eller en hårmask ungefär 1-2 gånger i veckan. Hjälper ditt hår något enormt mycket. Detta kan du även ha under natten och tvätta bort när du vaknar. Man kan även göra egna också och det kan man bara söka på nätet efter något recept man tycker passar.

Waking Up With A Cup Of Coffee Is The Best

Gjorde en cappuccino i min tassimo maskin. Denna gång lyxade jag till det med lite grädde på toppen. Jag gillar kaffe, eller snarare älskar kaffe och cappuccion är en utav dom kaffe sorterna jag älskar. Tycker även mycket om Ice Latten som finns hos Wayne's Coffee! 

Stole My Heart

Nu ska jag snart sätta igång med SO. Tänkte bara blogga lite smått. Idag efter skolan har jag klarinett/sång (gör lite både och) och har för mig att vi skulle spela in någonting också. Nu är dt bara 8 dagar kvar till Stockholm! ♥ 
Jag älskar den här låten, haha! ♥

Good Night

Ska försöka skriva ett inlägg nu. Sigge ligger på min arm så det är lite svårt att skriva. Imorgon är det torsdag och då händer ingenting speciellt. Har inte så mycket plugg heller eftersom att hela denna veckan har gått åt nationella och det är ju inte så mycket man kan plugga till. Nu är jag så trött så jag tror jag snart svimmar. God natt!♥

Bilder


Ny Header

Nu har jag bytt header. Mer bilder kommer nog upp!

Avslutningsklänning

Funderar på om man kanske skulle köpa den här klänningen istället och ha på skolavslutningen. Riktigt fin tycker jag och den skulle nog passa mig bra också. Kostar 399 kr hos Nelly.com och du hittar klännigen HÄR

Top Model Event

Under dom här dagarna då jag ska vara i Stockholm ska jag på lördag den 27 april åka till det här eventet som är i Münchenbryggeriet i Stockholm som Top Model Sverige arrangerar. Där så ska Robin Stjernberg och Kate Ryan uppträda. Dom fixar snygga hållbara naglar. Man får håret tvättat, fönat och stylat av deras stylister. Sen får man lukta på vårens härliga parfymer och träffa rätt doft. Man får även träffa Top Model Sverige deltagare. Man får alltså tips inom allt, hår, naglar, makeup och även så får man shoppa loss där inne. Det ska bli otroligt kul och jag längtar så himla mycket. Vill du läsa mer om detta så går du in HÄR.

You Cry,But You Don't Tell Anyone.

Äntligen hemma från skolan och alla nationella proven i SO är klara nu. Det är jättefint väder ute men blåser som in åt satan. Jag som har långt hår och lugg ser ingenting för håret bli i vägen. Nu tänkte jag efter det här inlägget skriva om vad jag ska göra i Stockholm. Sen ska jag bli bättre på att blogga nu och skriva ner vad jag kommer på i ett block så jag kan komma ihåg det jag tänker på. Tänkte ut och fota sen också i det fina vädret, om jag inte flyger bort! ♥

Don't Be Afraid To Sparkle A Litlle Brighter

Hur mår ni sötisar? Idag gick det riktigt bra på dansen. Riktigt lycklig när man sätter nästan allt och jag hoppas att uppvisningen kommer bli hur bra som helst.
 
Längtar som satan till Stockholm ska göra ett inlägg och skriva om vad jag ska göra. Kommer bli så kul! Imorgon bara nio dagar kvar! Nej nu ska jag snart gå och borsta tänderna och sova sött. God natt!♥

Min Katt Spelar Dator

Hej på er! Nu sitter jag här såklart med katten brevid mig, han lämnar mig aldrig! Passade på att tamka lite innan jag åkte hemåt från skolan så nu är den fulltankad. Idag är det även dans också. Så då ska jag i alla fall få träna lite men idag är jag så himla trött så jag vet inte om jag kommer orka röra mig. Får vila lite tror jag. ♥
Min katt spelar dator ♥

Skönhetstips - Hur jag tar hand om mitt hår

Eftersom att jag har en blogg torka nu tänkte jag att man kanske kunde skriva mer om mina egna skönhetstips. Tänkte då skriva om mitt hår.
Detta är vad jag använder just nu och det funkar för mig. Måste tycärr klippa mig som snarast då mitt hår har blivit så slitet efter ombrén. Håroljan är bäst! Luktar gott och gör håret väldigt fräscht och inte alls flottigt som vissa andra kan bli (om man inte går sta och tar för mycket). Det står på flaskan att man ska ta 1-2 pump men jag tar upp emot 3-4 och det är för att jag har så tjockt och långt hår. Detta ska alltså hjälpa och det gör det faktiskt lite. Just nu så letar jag röven av mig (ursäkta mitt ord val) efter en hårinpackning så om någon har tips om en bra hårinpackning så lämna en kommentar. Jag försöker pricka att duscha åtminstånde varannan dag men jag har vant mitt hår nu så nästan var tredje dag räcker. Man ska helst inte tvätta håret mer än 3-4 gånger i veckan och det beror på att du har egna ''oljor'' i håret som hjälper till emot torr hårbotten och hjälper håret att växa. Är jag i min sommarstuga behöver jag oftast inte ha schampoo eller balsam för att jag badar så mycket så det blir rent ändå. Jag behöver bara tvätta kroppen så jag inte luktar skunk. 
 
Jag hoppas detta hjälpte lite och har ni frågor så lämna en kommentar eller varför inte mejla mig till [email protected] ♥

Doodling In Class

Jag satt under kvällen nu och ritade. Tycker det liknar Miley Cyrus eller är det bara jag? Tror inte jag är klar heller. Måste fixa lite till.






God Natt

Ska skriva ett litet god natt! Ska sova nu, jag och min katt och upp imorgon till skolan för att göra ett nationellt prov i skolan. Hoppas och håller tummarna för att det ska gå bra eller 'break a leg' som man brukar säga. Nej nu säger jag god natt! GOD NATT! ♥ (Kom tillbaka imorgon för ett skönhetstips)

15 April

Jag slutade tidigare idag så istället beslöt jag att åka till mormor och morfar och umgås med morfar (mormor jobbar). Pappa jobbar natt nu så det var lika bra. Imorgon har jag nationella i SO, är riktigt sugen på att baka så kanske gör någonting hemma som jag kan ta med mig till skolan. Verkar som en bra idé. <3



11 dagar

God morgon. Sitter faktiskt med frukost och kollar på TV. Skolan snart och tror jag slutar tidigare idag också! SKÖNT! Bara 11 dagar kvar till Stockholm! <3



Brunettes Do It Better

Här sitter jag med popcorn. Jag har egentligen ingenting att blogga om men kände att jag måste. Sitter med musik och försöker få bort min huvudvärk. Är hungrig också men inget jag heller riktigt är sugen på. Haha. Svårt det där du... Nu ska jag i alla fall fortsätta lyssna på musik och hoppas på att denna vecka kommer gå snabbt. Kram ♥ Tror kanske att jag sätter på The Vampire Diaries för att göra det bättre! 

It's Always My Fault, Isn't It?

Nu är jag hemma. Börjar få ont i huvudet och är hungrig. Imorgon är det skola igen. Jag har SO nationella denna vecka och det kommer gå helt  åt helvetet. Jag fattar inte hur dem som bestämmer sånt här och tror att vi ska klara det när dem säger vilket ämne vi sak ha en vecka innan och inte ens vet vad man ska plugga till. 
 
Om inte mamma gör någon mat snart så gör jag det själv. ♥

Jag är med...

Jag är med i veckans blogg på denna super fina blogg HÄR. (Du kan även trycka på bilden nedan ↓ för att komma till hennes blogg). 

Why Fit In When You Were Born To Stand Out

Den här kvällen ska jag nog tillbringa bakom en bok och äta popcorn och nötter. Känner för att ta det lugnt.
 
Imorgon ska jag på födelsedags kalas för min systers pojkvän. Han fyllde år för ganska så längesedan men bättre sent än aldrig tycker jag. Ska få god mat och fika. Trevlig kväll på er! ♥

Nötter och popcorn

Jag var och köpte lite nötter och popcorn köpte även en tidning också! ♥

Take Me Away

Jag är glad! Inte helgen som kommer utan helgen om två veckor kommer jag kanske att åka till Stockholm och träffa mina kusiner. Sen ska vi på en till sak som jag kommer prata mer om senare. Ska senare ner till konsum tänkte jag och köpa en tidning och kanske lite nötter till ikväll. Hoppas ni har en lika bra dag som jag. ♥

Lovely Night

Hade en underbar kväll igår! Hade riktigt kul. Men nu är jag hemma och gosar med min katt som har saknat mig och skrikit på mamma i natt. Visst är han söt. Han är som min för att det är mig han vill vara med. Är alla hemma är det mig han oftast vill mysa med! Nu ska jag snart ta en liten matbit. Ha det bra! ♥

Oh Happy Day

Var ju till Falun idag med alla nior på nån teater. Var faktiskt kul. Idag ska jag sova över hos Erika och Samuel ska ju såklart vara med också. Vi ska göra egna pizzor och spela mario kart på wii vilket jag är ganska bra på men kommer typ alltid sist för att jag alltid åker ner och dör hela tiden så jag kommer sist. Ska i alla fall förbereda lite. Blev så trött när jag kom hem så har inte orkat gjort någonting. Ska i alla fall göra någonting nu. ♥

Zalando Kläder

Kikade in på Zalando och kollade. Jag hittade lite fint. Bland annat det här ↓.
Tunika från märket Benetton för 229kr (HÄR)
Shorts från märket mint&berry för 359kr (HÄR)
Tunika från märket mint&berry för 359kr (HÄR)
 
Ett bra tips är att göra så att man blir medlem på Zalando.se och just nu får man 150 kr rabatt!
 

Pitch Perfect

Jag har precis sett klart på Pitch Perfect och den var riktigt bra förutom att mina kompisar hade sagt nästan alla repliker för dem hade sett den tidigare än mig. Men den får fem av fem i alla fall. En sådan film man kan sitta och skratta åt med sina kompisar! ♥

I'm A Cat

Min katt har en fin stil. Vill alltid var där jag är och går jag någon annan stans så tar han min plats som till exempel i sängen eller i soffan. Gullig får man ju vara! ♥

Please make it easy

Har precis fixat lite mer fika eller för mig frukost till imorgon då jag ska ha nationella i spanska. Hoppas det kommer gå bra och jag tycker egentligen att spanska är det tråkigaste ämne som finns. Men ska försöka och det som är bra är att om det finns trettio frågor kan man få ett E för bara tio rätt. Så då måste det väl gå bra. 
 
Någonting jag tycker jag har varit bra på dem senaste veckorna är att äta frukost på morgonen. Har kanske ätit frukost på morgonen nu i två veckors tid och när jag ibland bestämmer att jag ska försöka börja äta frukost så klarar jag inte ens en dag. Men det brukar vara lättare mot våren då det börjar bli ljusare. För vem har egentligen sagt att man ska äta när det är mörkt. Imorgon får jag i alla fall en halvtimmes sovmorgon också. Underbart! 
 
Oj där hade jag visst mycket att skriva. God natt på er! Vi hörs imorgon! ♥

Skönhetstips - Har det blivit någon förändring? (FEATHERS LASH EXTENSION DUO)

Håller ju på just nu att testa den där maskaran som ska göra ögonfransarna längre. Nu har jag alltså använt detta i två veckor men jag har inte använt det varje dag utan ibland så har jag tagit min gamla vanliga maskara och ibland den andra. Förra veckan hade jag inte riktigt tiden till att visa resultat men här kommer det efter nästan två veckors användning. (Bild ett är från första början, andra bilden är tagen idag).
 

Aloe Vera Drycken

Här sitter jag med min Aloe Vera Dryck, mums! ♥
Hej på er! Hur mår ni? Det har varit en ganska bra dag idag. Men den är ju inte slut än heller. Ska kolla lite om min spanska sitter. Jag har ju nationella i det imorgon. Var även ner ock köpte lite tilltugg till det också. Jag funderar på att göra om mina naglar igen. Gjorde någonting som jag tänkte visa med har inte gjort det. Nu ska jag sitta här vid datorn en liten stund. Sen får vi se vad jag gör. ♥

When you feel sad, dance.

 Nu kan jag säga att jag kommer få träningsvärk i benen. Varje danslektion tar man i lite mera och det ger med sig med det också! Älskar dansen. Just nu tänkte jag bara gå igenom SO:n så att det sitter lite mera. Annars säger jag god natt! ♥
Min lilla skit! Blev en ganska suddig bild men han är så söt så! ♥

Nya skor


monkeys

Myser med mina apor, följ mig på instagram @jjennyenback
 

Har suttit lite med SO och lyssnat på musik och till middagen blev det en gudomligt god potatis gratäng med kyckling. Bild på mina skor jag köpte dag kommer imorgon. Det är för mörkt just nu så bilden skulle nog antagligen inte bli så bra. Just nu sitter jag och försöker bli trött. God natt! ♥

Ska hitta nya skor

Snart ska jag upp till Ludvika och hitta skor! Ska försöka hitta converse men det kan bli andra också. Mina gamla converse får jag ha till dansen fast att de är nästan helt sönder så funkar dem till det och jag tycker att converse är det bästa att dansa med. Om jag hittar skor, så kommer det bild senare! Kram ♥
Lyssna på detta! Helt undebar acoustic version! ♥
 version! ♥

Inspo


Ingen bra dag

Idag är det en sådan dag som man inte gillar. Alla är så sura och det gillar inte jag. Hatar min skola. Vill bara få sommarlov så jag kan börja på gymnasiet. Börjat NO om en timme och har så tråkigt. Usch. Det ända bra idag är att jag ska köpa nya skor! Har mina glasögon i skolan också. Kände att det kunde vara bra och jag åkte moped till skolan. Jag var även snäll och hämtade Samuel. Nej nu ska jag gå vänta på lektion. Kram ❤


Söta Stina ❤

eyeliner

Jag fick till en riktigt bra eyeliner idag! ❤





Sista lediga dagen

Hejsan. Jag fick en liten matkoma efter maten. Men jag är gudomligt gott. Det blir säkert någon fika lite senare också. Imorgon börjat skolan men nu kommer det komma en massa kläm-dagar då man kommer vara ledig lite då och då. Skönt det i alla fall. Nej nu ska jag gå. Kram <3



To cute to be true

Klockan är sent men jag bloggar ändå. Det jag ska göra imorgon när jag vaknar är att duscha. Imorgon ska jag också till mormor och morfar och äta lax, mums! Har säkert gått upp två kilo efter denna vecka men är det påsklov så är det. Jag får börja träna bättre igen. 
 
Nog för att min katt är en riktig söting så tar han upp hela min säng och kuddarna. Ska försöka få en kudde i alla fall. Hoppas ni sover sött, god natt och ska försöka förbättra bloggningen nu! Kram ♥
Åh, Ian! Så söt och snygg! ♥

I hate getting flashbacks of things I don't want to remember.

Hej på er igen. Jag skulle på bio men den blev inställd. Just nu gör jag ingenting. Jag skulle egentligen behöva städa lite på mitt rum men just nu orkar jag inte. Lyssnar på musik istället. Ska till mormor och morfar ikväll också och fira min morbror. Ha det bra i alla fall! ♥

nu tar det roliga slut

Snart tar det roliga slut. Min kusin åker hem idag. Idag måste jag städa mitt rum. Riktigt stökigt efter denna vecka. Sen ska jag fira alla som fyller år idag. Min andra kusin fyller år idag och min morbror. Har för mig att vi skulle få smörgåstårta hos mormor och fira morbror. Mums! Nej nu måste jag gå. Bloggar lite bättre senare. <3



Hitta Nemo

Hejsa, mår ni bra? Vi kollar på "hitta Nemo" och äter godis. Imoegon åker nog troligtvis min kusin hem. Men vi har haft det riktigt kul och jag hoppas jag kan åka till henne snart. Ni får ha det bra. Kram ♥
Det var andra gången vi grillade i år! 

Det kommer bli bättre

Så himla trött men ingen sova här inte. Känner att bloggen inte riktigt varit så bra nu i veckan men då när min kusin har åkt så kan det nog bli bättre. Sushin var himla gott. Jag älskar verkligen sushi. Jag kan faktiskt säga att det ät min älsklings maträtt! Nej nu ska jag sluta blogga och säga god natt till er! <3



Twilight maraton hela natten

God morgon, eller jag vet inte vad jag ska säga. Jag och min kusin klarade det. Vi hade twilight maraton men har den sista kvar att kolla på. Nu har vi endast sovit någon timma men idag ska vi upp till Ludvika och äta sushi! Ha det bra! ♥

Vi är vakna

Det går faktiskt riktigt bra! Jag är inte så jätte trött och kaffe håller mig vaken. Imorgon är det tänkt att jag och min kusin ska äta sushi, mums! Ha det bra och god natt! <3


Mitt ombré hår!

Bad hela dagen

Hej! Har badat nästan hela dagen så har inte kunnat blogga. Vi hade det super kul. Trött är jag men jag, min kusin och syster funderar på att vara uppe hela natten, får se om man lyckas. Vi ska lyckas! <3



The Host

Hur mår ni? Jag ska snart gå och fixa mig inför bion. Kanske äta någotning också. Jag ska se "The Host" och jag hoppas den är bra. ♥

Frukost och mys med katten

Hej och god morgon! Just nu så vankas det frukost och mys med katten och idag ska vi till farmor/mormor och ge henne blommor och träffa henne. Ska försöka att hinna med att blogga några gånger också! Annars får ni ha det bra, puss och kram! <3

Jag köpte nya smink borstar igår! Skit bra och billiga också! <3

I left because you never asked me to stay

Det kommer bli lite dåligt bloggat i veckan, ska försöka att blogga minst tre gånger om dagen och blogga med mobilen också. På onsdag är det tänkt att vi ska åka och bada i "Aqua Nova" jag och min kusin vill också äta sushi någongång ochså, mums. Snart är det väl sängen som väntar och imorgon så ska vi träffa farmor/mormor (hon är mormor åt min kusin) och sen ska vi på bio på kvällen klocka 19.00 på "The Host" jag skulle ju egentligen gå med en kompis på den men det blev inte så för att jag inte hade tid. Men nu får jag kolla på den i alla fall! Kram och god natt! ♥

Gult gör en glad

Förlåt för att jag inte har bloggat idag men har varit upptagen med annat och om bara några minuter så är min kusin Malin här! Måste gå nu, hej då! ♥

keep calm and love the salvatore brothers

Jag älskar Ian! Kolla bara på dett här och ni är fast! ♥